image
10. september 2018 kl. 17:27
Misvisende resultat

U15 holdet var i kamp igen søndag.

Modstanderen var HIK. Efter sidste uges sejr var troen stærk på endnu en sejr. Men allerede efter 5 minutter scorede HIK til 1-0 på noget der lignede en offside. Det blev ikke bedre efter ca 10 min da HIK udbyggede føring efter hjørne.

Rødovre var trykket bed på egen halvdel i store dele af 1. Halvleg, og det blev også 3 og 4-0 inde pausen. Men drengene fra Rødovre kunne godt have fortjent et mål efter en bold ramte indersiden af stolpen og løb langs stregen hele vejen på tværs af målet, for bare at blive sparket væk.

Efter en 1. Halvleg, som var præget af mange fejlafleveringer kom Rødovre drengene bedre med i 2. Halvleg. 4 friløbere og nogle andre kæmpe chancer blev brændt, mens HIK også havde deres chancer på kontra. Men Rødovre styrede kampen og havde fortjent reducering, men ind ville bolden ikke i dag.

Stor ros til drengene for ikke at tabe sutten helt trods bagud 4-0 tidligt i kampen. Næste kamp er onsdag på udebane mod Kastrup og herefter næste søndag på hjemmebane. Kampens spiller i dag blev fortjent Atilla.