image
14. april 2019 kl. 21:51
Clean-sheet i udesejr!

Lørdag eftermiddag var vores fantastiske kvinder i kamp i Mimersparken på Nørrebro.

På holdkortet var en hel særlig debutant, som efter sigende er ligeså god til at redde mål, som hun er til at score dem!

Nørrebro United havde i deres første kamp vundet 3-0 over Hvidovre, så vi var forberedte på at møde et, som os, ubesejret hold.

Lasse John havde, med hjælp fra vores skadede stjerneangriber Sheena, i løbet af ugen været på transfermarkedet og hente Gitta A. Hansen på en fri transfer for at styrke offensiven. Og styrket er den blevet skal vi nok have lov at sige!

Efter 25 min. spil i en meget lige kamp, opsnapper Gitte bolden og sender den køligt forbi deres keeper til 1-0, hvorefter vi sætter os mere og mere på kampen som 1. halvleg skrider frem. Efter blot 3 minutter inde i 2. halvleg er Gitte på pletten igen med bolderobring og scoring til 2-0, sådan!

Vi styrer nu kampen og igen allerede efter 12 minutter gør Gitte det, man må formode at være enhver spillers drøm; at score hattrick og så i sin debutkamp for Boldklubben Rødovre! 3-0 og stort tillykke og stort velkommen til Gitte!!!

Slutningen af kampen blev desværre skæmmet en smule af spillere som ikke havde mere luft og måske heller ikke det helt store tabersind så med 20 minutter igen skulle det gå ud over vores Marie B som røg i græsset og desværre videre på skadestuen, hvorfra hun er blevet udskrevet og skulle være klar igen. Ane fik også nogle "minder" med på vejen og da Mathilde ikke var helt på toppen, blev de sidste 10 minutter spillet i undertal. Uanfægtet kampens sidste kvarter så ændrer det ikke på, at det var en rigtig god kamp, hvor Cheftræner Lasse John fremhæver Mette W, som var alle steder på banen. Og Gitte som scorer 3 mål i sin debut i en 3-0 sejr, må betegnes som kampens mvp!